Omgeving

Ameidehoeve | Bed & Breakfast | Omgeving

Gemeente Oirschot
Gemeente Oirschot

B&B Ameidehoeve is een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de steden Eindhoven (15 km), Tilburg (20 km) en 's-Hertogenbosch (20km). 

 

Oirschot, 'Monument in het Groen', telt maar liefst elf natuurgebieden, twee beschermde dorpsgezichten en ruim driehonderd monumenten. Geniet van het historische centrum van Oirschot op één van de vele terrasjes rondom de markt en breng ook eens een bezoek aan de Sint-Petrusbasiliek welke gebouwd is in de 15e en 16e eeuw.

 

Klik hier voor meer informatie over Oirschot.

Tot en met 31 oktober kunt u iedere zaterdag deelnemen aan een rondleiding door het historische centrum van Oirschot. Bekijk hier de vertrektijd- en locatie

 

Het Groene Woud
Het Groene Woud

Tien gemeenten (waaronder Oirschot) gelegen tussen de steden Tilburg, Eindhoven en 's-Hertogenbosch vormen samen met grootschalige aaneengesloten natuurgebieden en authentieke landschappen Nationaal Landschap Het Groene Woud. 

Geniet tijdens een verblijf bij B&B Ameidehoeve van wat Het Groene Woud te bieden heeft; rust, groen en een grote variatie aan natuur, landschap en cultuur. Proef ook eens van de vele verschillende streekproducten die dit gebied voortbrengt. En met tal van activiteiten binnen Het Groene Woud is vermaak gegarandeerd.

 

Klik hier voor meer informatie over Het Groene Woud. 

Efteling
Efteling

Een dagje naar de Efteling? Ook dat is mogelijk vanuit B&B Ameidehoeve. De Efteling ligt namelijk op een half uurtje rijden. Beleef bij de Efteling wondermooie sprookjes en adembenemende attracties. 

 

Ook Safaripark Beekse Bergen ligt op een half uurtje rijden vanaf B&B Ameidehoeve. Met de wandel-, bus- en bootsafari, roofvogelshow en

speelland is Beekse Bergen een leuk dagje uit.