Home

Ameidehoeve Bed & Breakfast Oirschot

Heerlijk op fiets- of wandelvakantie? Of gewoon lekker tot rust komen en er een weekendje tussenuit? Dagje winkelen in Eindhoven, Tilburg of Den Bosch? En wilt u dit verlengen met een aangenaam nachtje weg? Kom dan overnachten in onze luxe en sfeervolle bed-and-breakfast in Oirschot.

 

B&B Ameidehoeve 

Bij aankomst op onze bed and breakfast staat de koffie voor u klaar. Door de huiselijke sfeer zult u zich er snel thuis voelen. B&B Ameidehoeve biedt u sfeervolle kamers met comfortabele bedden. Maak een mooie wandeling door het aanliggende bos en landerijen waar van april tot oktober onze koeien met hun kalfjes grazen. Vanaf het overdekt terras heeft u een mooi uitzicht over natuurgebied De Mortelen.

En wat is er ontspannender dan 's ochtends te ontwaken met het geluid van onze kippen in de ren en de vogels in het bos op de achtergrond?

 

Nabije natuur in Brabant

Kom tot rust in deze prachtige streek; de omgeving is een paradijs voor fietsers en wandelaars. Bezoek de natuurgebieden in dit deel van Brabant zoals de Mortelen, Kampina, Oirschotse Heide, de Geelders, Scheeken en Oisterwijkse Vennen.

 

Oirschots centrum

Het centrum van Oirschot biedt een aardige verscheidenheid aan eetgelegenheden waar u lekker kunt eten en drinken. Maar in Oirschot is ook veel te beleven. Bezoek één van de vele evenementen, beklim de kerktoren van de Oirschotse Sint Petrusbasiliek, steek een kaarsje aan bij de Heilige Eik of geniet van een rondleiding langs de vele monumentale bouwwerken in Oirschot. Op de website van de Brabantse Kempen is nog veel meer informatie te vinden over de activiteiten in en rondom Oirschot. In onze bed and breakfast ligt een magazine met de activiteiten voor u klaar. 

Nu speciaal voor B&B gasten in Oirschot: iedere zaterdag een rondleiding door het historische centrum van Oirschot, begeleid door ervaren gidssen van VVV Oirschot. Bekijk hier de vertrektijd en -locatie

 

Eindhoven, Tilburg en Den Bosch

En wilt u een bezoek brengen aan Eindhoven, Tilburg of Den Bosch? Ook dat is prima te doen vauit B&B Ameidehoeve. Eindhoven ligt op fietsafstand van onze bed and breakfast. Met de auto bent u binnen 20 minuten in Tilburg en Den Bosch. Vanuit Station Best zijn deze drie steden ook goed bereikbaar. Het station ligt op 7 km van de b&b.

  

Benieuwd naar de beoordelingen/reviews van onze gasten? Bekijk ze hier.

Ameidehoeve Bed & Breakfast Oirschot

De Mortelen Hart van Het Groene Woud

De afgelopen tijd is er door Mark Kapteijns van Brabants Landschap veel gefilmd in natuurgebied De Mortelen. Hiervan is een prachtige video gemaakt waarin ook onze koeien te zien zijn. Hieronder is de trailer van deze video/film te zien. 

 

In januari 2016 heeft Omroep Brabant deze film/video uitgezonden. De aflevering 'Brabantse Landschappen - De Mortelen' is hier te bekijken. 

Contactgegevens

Martien en Willemien Oppers

Termeidesteeg 2

5688 MG Oirschot

T: 0499 574664

M: 06 3131 0168

E: info@ameidehoeve.nl